Rregullat e lojës

Merr pjesë ne lojën "Luaj dhe Fito çdo mision” me vetëm 3 hapa:

Hapi 1

Bli produkte ne ALBAGAME me vlerë mbi 2000 lekë

Hapi 2

Merr Faturën pasi kryen blerjen

Hapi 3

Dërgo foton e Faturës se bashku me te dhenat e tua ne ....

Luaj & Fito çdo mision

Tani në ALBAGAME, argëtimi të bën fitues të dyfishtë!
Bëhu pjesë e shorteut të datës 1 QERSHOR.


Fito: 1 Biciklete Elektrike Nilox, 1 Biciklete Mondo Disney 20", 1 Biciklete Mondo Toy Store 12", 2 Bicikleta Mondo 10", 2 Biciklete Training Balance, 3 Scooter-a Mondo Disney, 1 T-Ball Mondo, 10 Mbrojtëse Gjuri&Krahu Mondo DisneySa më shumë fatura të dërguara, aq më shumë shanse për të fituar!

Luaj tani!

Regjistrohu dhe bëhu pjesë e shorteut!